Exempel på innovationer 2016

MJUKPAPPER FÖR KONSUMENTER

Nya Okay® Compressed hushållspapper

Nya Okay® Compressed hushållspapper görs med hjälp av patenterad teknik som komprimerar de enskilda arken, vilket gör Okay® Compressed mindre skrymmande än vanligt hushållspapper. Det är både lättare att bära och förvara och en 30% mindre förpackning behövs.

Lotus fuktade toalettpapper

Lotus fuktade toalettpapper är ett perfekt komplement till torrt toalettpapper, för en fräsch och ren känsla. Premiumsortimentet av Lotus fuktade toalettpapper finns i fyra olika varianter.

Ny global visuell identitet för hushållspapper

2016 lanserade SCA för första gången en global förpackningsdesign för sitt hushållspapper. Syftet är att ytterligare stärka de olika varumärkena genom att harmonisera hur förpackningarna ser ut och känns på olika marknader.

MJUKPAPPER FÖR STORFÖRBRUKARE

Tork Washstation Behållare

En pappersbehållare med hög kapacitet som rymmer extra långa rullar (350 meter), samt är designad för att vara lätt att rengöra och därmed hygienisk. Behållaren är vattentät.

Tork Easy Handling™-förpackningar för toalettpapper

Tork Easy Handling™-förpackningarna är gjorda för att göra livet lite lättare för alla som dagligen arbetar med produkter från Tork. Den nya förpackningen för Tork SmartOne® toalettpappersrullar är lätt att bära och har perforerade öppningar som sparar tid och gör det enklare när man behöver bära runt en redan öppnad förpackning. Det gör att städpersonalen kan utföra sina arbetsuppgifter snabbare, effektivare och med en bättre ergonomi som skonar kroppen.