Exempel på innovationer 2016

INKONTINENSPRODUKTER

TENA Lady Mini och Maxi Night

TENA leder utvecklingen av produkter för nattbehov. TENA Lady Mini & TENA Maxi Night med Triple Protection är speciellt utformade för att ge en god nattsömn. Produkterna har extra absorptionsförmåga och läckagesäkra lösningar för att bibehålla en torr och komfortabel känsla även när man ligger ner. Nattprodukterna har liksom alla övriga TENA Lady-produkter både Silky Softness och Fresh Odour control för en mjuk känsla och optimal diskretion.

Lights by TENA

Ultratunna bindor som är kroppsformade för en bättre passform. Snabbtorkande toppskikt för varaktig torrhet och fräschhet. Det ger ett optimalt skydd utan att kompromissa med diskretion. FeelFresh Technology låser snabbt fukt och kontrollerar lukt från oväntade små läckage, för att hjälpa konsumenten att känna sig fräsch och säker hela dagen.

BARNBLÖJOR

Libero Comfort

Libero Comfort har fått nya och mjukare läckagebarriärer gjorda i ett helt nytt bomullsliknande material. Det nya, supermjuka skyddet sluter tätt om benen och ger samtidigt en blöja som är skön att ha på sig. Nya Libero Comfort sitter bekvämt och håller barnets hud torr i alla lägen – dag som natt.

Nya Libero Comfort är även dermatologiskt testad.

Libero Newborn

Libero Newborn med GentleCare har fått ett nytt supermjukt insidesmaterial som är anpassat för det nyfödda barnets känsliga hud, utan att kompromissa med absorptionen. Det nya insidesmaterialet har en skön bomullsliknande känsla som ger den mjukhet som är viktig för de allra minsta bebisarna.

Nya Libero Newborn är även dermatologiskt testad.

MENSSKYDD

Libresse ProSkin-Formula

Libresse uppgraderar sitt utbud av trosskydd med en ny produkt som både släpper igenom luft och innehåller ProSkin-Formula, en pH-balanserad mjölksyra. Libresse ProSkin-Formula är ett trosskydd som inte bara skyddar underkläderna utan också är milt mot kvinnans känsliga intimhud.

Ultratunna bindor

En uppgradering har gjorts av premiumsortimentets ultratunna bindor. Bindorna med SecureFit™ och Triple Protection är specialdesignade för att ge en bra passform och sitta säkert. Bindan har ett förstärkt läckageskydd bak, en kärna som absorberar snabbt och barriärer längs kanterna för bästa komfort och säkerhet.